hagyomány & ízek

Üdvözöljük a Kraszna Vigadóban

Egy pár részlet az étteremről, és a vezetőségről

image

Kocsord községen áthaladó 49-es számú főútvonal mentén, 1991 április 27-én még presszóként nyílt a Kraszna Vigadó. Az akkori első vendégei már rá sem ismernének a korábbi kis épületre, ami mára a térség legjobb éttermévé nőtte ki magát. Deme László, az egyetlen tulajdonos, széles látóköre, és szakmájának híveként mindent megtett azért, hogy az étterme egy időtálló, és trendet követő sikeres étterem legyen. Az "Északkeleti Almanach a világhálón" című blogban is készült egy riport, melyet megtalálnak az alábbi hivatkozáson!

Az Északkeleti Almanach a világhálón elérése

hagyomány & ízek

Mindig fontos volt az étterem számára a megfelelő ízösszetétel elérése az ételek készítése során, de sosem felejtettük el a hagyományokat, illetve a hagyományos ízeket. Specialitásainkért az ország túlsó feléről is eljönnek a valaha erre járt, egykori vendégek és azok ismerősei, barátai is! A mester tulajdonos szakmai hitelességének érzékeltetése végett néhány étel nevét megemlítjük: a „tovább fejlesztett babgulyás”, a „kamionos”, a „kocsordi titok”, a „kocsordi legényfogó leves”, a „Nyíri fatányéros” és egyebek.

A fogadó mai formájában is alkalmas különféle – üzleti, céges, vállalkozási, családi és baráti – rendezvények kulturált, kívánság szerinti rendben történő, minőségi lebonyolítására.

László elmondja, hogy a vállalkozóvá válás során valamilyen formában az egész család mindig bekapcsolódott a vendéglátásba. A “gyerekek”: Erika, öccse, László, hasonló, de mégis más területen képzelik el az életüket, ami nem mond annak ellent, hogy ne segítenének be szüleik munkájába. A fogadóban dolgozók is szinte családtagok.

A Deme család a saját vendéglátói filozófiáját adja át a náluk tanulóknak és dolgozóknak: ”A vendég az első!” A befektetett szellemi energia megtérülése nemcsak időigényes, de nehéz is. Csak hosszú távra érdemes tervezni, de ebben a Kraszna Vigadó tulajdonosa profi. Számukra az igazi elismerés az, amikor a vendég újra és újra visszatér.


cím:

Kraszna Vigadó
Hunyadi út 62/A
Kocsord
4751 Magyarország

nyitvatartás

Hétfő - Vasárnap: 1000 - 2200

elérhetőség

krasznavigado@vipmail.hu
(+36) 44 314 713
(+36) 20 953 6910

Kapcsolat