Éttermünkben kínált a'la carte
Az étkezés előtt kisebb étvágygerjesztő fogás.
A leves mindig a családiasság és a meghittség érzését kelti.
(sertés húsos csont, csigatészta, zöldségek)
(sertésmájból készült házi galuska, zöldségek)
(marhahús, zöldségek, galuska)
(sertéshús, bab, zöldségek, csipetke tészta)
(babgulyás, tejföl, füstölt csülök)
(szürkeharcsa filéből)
Minden bizonnyal találsz olyan finomságot, mely könnyű, de ugyanakkor mégis laktató.
A magyar ételkészítési szokásokat alapvetően jellemzi sertéshús használata.
(2db szűzérme csíkokra vágva, párizsiasan, 1db sonkával sajttal töltött karaj)
(roston sült tarja, hagymás kacsamájas raguval, párolt vöröskáposztával)
(roston sült tarja, hagymás kacsamájas raguval, párolt vöröskáposztával)
(lapcsánka bundában sült sertésszűz tejföllel és reszelt sajttal)
(roston sült tarja, kakastaréj szalonna)
(füstölt főtt tarjával, fokhagymás tejföllel és sajttal töltött karaj)
(fokhagymás sertéscsíkok szalonnával kolbásszal és hagymával)
(kacsamájjal és füstölt főtt tarjával)
(roston sült tarja, gombás velős raguval, 2db tükörtojás, 1db kakastaréj szalonna)
A hal ételek változatosságot és mindenképpen egészséges ételeket ígérnek.
A minőségi marhahús nemcsak ízében, hanem élettanilag is jobb a többi húsfajtánál.
Az egyéb ételek szerepe az, hogy kiegészítsék az étlapot finomságokkal!
(lapcsánka, túró, tejföl, tepertő)
Ízletes köretek krumpliból, rizsből, zöldségekből.
(hasábburgonya és rizs)
A legegyszerűbb grillezett vagy natúr hús, zöldség feldobható egy pikáns szósszal.
(csípős)
Amellett hogy telítenek, vitaminnal látják el szervezetünket.
„Az élet rövid, kezdd a desszerttel”