Szentestére elviteles ajánlatunk részletei


Kérünk mindenkit, hogy az itt leírtakat jól olvassák el, hogy ne érjen senkit kellemetlen meglepetés!

Rendelés menete:

  Az ajánlatunkban szereplő ételek közül válasszon kedvére, majd telefonon vagy személyesen adja le időben (2017.12.22. 17:00-ig) rendelését! Munkatársunk rögzíti adatait, illetve a rendelését.

Rendelés átvétele:

  A választott ételeket 2017.12.24.-én, 12:00 és 17:00 között, a megbeszélt időpontban tudja átvenni Kocsordon a Kraszna Vigadóban!

  VÁLTOZÁS!

  Idén szeretnénk kedveskedni Önöknek egy újítással! Ne törödjön az edényekkel, vagy a csomagolással, mert idén azt mi ajándékba adjuk! Erre azért volt szükség, mert szeretnénk még gyorsabban kiszolgálni Önöket, és ezzel próbáljuk a várakozási időt csökkenteni! Felhívjuk figyelmüket, hogy ennek értelmében tálak beadására nincs szükség/lehetőség!

Kérdések és válaszok:


  Kérdés: Meddig lehet rendelni?
  Válasz: 2017. december 22. 17:00-ig tudjuk elfogadni és feldolgozni a rendeléseket. Ezután érkező rendeléseket nem tudjuk fogadni!

  Kérdés: Mikor lehet átvenni a rendeléseinket?
  Válasz: 2017. december 24. 12:00 - 17:00 között, a MEGBESZÉLT időpontban. Rendelés előtt gondolja át, mikor tudja átvenni rendelését, így tudunk időzíteni, hogy ne kelljen sokat várakoznia! A rendeléskor megadott nevet és időpontot kell tudnia ahhoz, hogy oda tudjuk adni amit kért!

  Kérdés: Van kiszállítás?
  Válasz: Sajnos nincs kapacitásunk a kiszállítás megfelelő minőségének biztosításához, így ezen a napon NINCS kiszállítás!

  Kérdés: Tudok fizetni kártyával/SZÉP kártyával/utalvánnyal?
  Válasz: Természetesen igen, ide kattintva megtalálja a fizetési lehetőségeket!

  Kérdés: Mire tálalnak? Kell vinnem magammal edényt?
  Válasz: NEM! Műanyag tálcára tálaljuk ki a rendelését, így nem kell tálakról gondoskodnia, nem kell visszahoznia, gyorsabban megkapja rendelését, és még most plusz költsége sincs, mivel azt ajándékba adjuk! Halászlé esetén műanyag zárható fedeles dobozba tálalunk, melyért ugyanúgy külön nem kell fizetnie!

  HIDEGTÁL illetve SALÁTA rendelése esetén is a tálalást műanyag tálcára, illetve csomagolásba tálaljuk, melyet nem kell visszahoznia, és még fizetnie sem kell érte!  Kérdés: Tudok interneten rendelni?
  Válasz: Nem! Interneten, illetve e-mailban leadott rendeléseket nem tudjuk fogadni, kizárólag telenon vagy személyesen rendelt tételeket tudjuk teljesíteni!

  Kérdés: Az ajánlaton kívül más ételt rendelhetek?
  Válasz: Ezen a napon kizárólag a megjelölt ételeket lehet rendelni!

  Kérdés: Nyitva lesz az étterem december 24.-én?
  Válasz: Ünnepi nyitvatartásunkat itt a weboldalon megtalálják! (Tehát NEM leszünk nyitva, csak az akciós rendelések átvétele fog zajlani.)


  Akciós ételek:

  Halászlé (ponty): 1200 Ft/adag

  Halászlé (harcsa): 1850 Ft/adag

  Vigadótál - 2 személyes: 4200 Ft
  (Tartalma: 2db rántott csirkemell, 2db natúr karaj, 2db rántott velőrózsa, 2db rántott harcsa, vegyes köret, zöldséges tojáslepény)

  Csülök tál - 2 személyes: 4400 Ft
  (Tartalma: sült csülök, füstölt főtt tarja, lapcsánka, lyoni hagymakarikák, hasábburgonya)

  Családi tál - 4 személyes: 5600 Ft
  (Tartalma: 2db rántott sajt, 2db sajttal sonkával töltött rántott karaj, 2db rántott csirkemell, 2db roston sült tarja, vegyes köret, sonkás-sajtos pizza)

  Prémium tál: 12000 Ft
  (Tartalma: 2db sült csülök, 2db pisztráng ropogósra sütve, 2db sült libacomb, 2db csirkés-spenótos tortila tekercs, párolt káposzta, párolt rizs, héjas cikkburgonya)

  Hidegtál - 5 személyes: 9000 Ft
  (rúdfasírt, töltött dagadó, csabai karaj, töltött karaj, aszalt szilvával és barackkal töltött szűz baconbe tekerve, sült csirkecomb, sonkatekercs)

  Francia/Burgonya/Kukorica saláta: 1500 Ft/Kg (fél mennyiségre nincs lehetőség)

  Oroszhús/Görög saláta 1800 Ft/Kg (fél mennyiségre nincs lehetőség)
  (francia, burgonya, kukorica, svédgomba, görög, oroszhús)

  Több akció vagy nyeremény összevonása nem lehetséges, minden más nyereményt egyéb időpontban lehet beváltani!

  Kellemes ünnepeket kíván a Kraszna Vigadó üzletvezetője és csapata!